NIUS de VESPA ASIÀTICA

NIUS de VESPA ASIÀTICA

Els veïns ens han informat de tres nius. Un és visible des de la pista de bàsquet. un altre és a la vora de la caseta de l’aigua de Sorea, i un tercer és visible des del 199 de Xampinyó.

El dia 9 vam avisar l’Ajuntament. El regidor de Medi Ambient se’ls va venir a mirar i va passar nota al tècnic que s’ocupa d’eliminar-los. No és senzill. Estan a gran altura. Moltes vegades cal una grua. Es tracta de disparar unes càrregues d’insecticida congelat que es va activant de mica en mica.

A l’època que estem, és possible que els nius ja estiguin buits: les reines marxen per hibernar i a la primavera funden una nova colònia en un altre indret. Tanmateix el regidor de Medi Ambient ha gestionat ràpidament l’eliminació del niu de Xampinyó i properament s’actuarà sobre els altres dos nius.

Aquestes vespes no piquen si no veuen amenaçat el seu niu, cosa que pot passar quan el fan a poca altura.

Més informació general, AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *