‘Canadà Net’ es posa en marxa

‘Canadà Net’ es posa en marxa

Un grup de veïns i veïnes s’activen per netejar el nostre entorn més proper.

Tots volem viure en un entorn net i ben cuidat, però sovint ens trobem que la deixadesa i l’actitud poc cívica d’algunes persones deterioren llastimosament l’aspecte d’alguns recons del nostre barri. Malgrat que el manteniment dels espais públics és responsabilitat de l’ajuntament, sabem que la freqüència i eficàcia d’aquest servei no sempre són les desitjades

Davant d’aquest escenari podem actuar de dues maneres, protestar des del sofà de casa o aportar el nostre granet de sorra per redreçar aquesta situació.

Aquesta darrera opció és la que han adoptat uns quants veïns i veïnes nostres creant el grup “Canadà Net” amb la intenció d’actuar puntualment en les zones que queden més desateses.

I així ha estat com aquest darrer diumenge s’han estrenat tot fent la primera acció. L’objectiu era netejar l’entrada del barri, des del túnel fins als contenidors de Rotllana. Després d’unes hores de treball van retirar unes quantes bosses de brossa (sobretot envasos de plàstic i burilles del parc infantil)

Enhorabona als participants per la iniciativa!

P.D: Si us hi voleu afegir apunteu-vos al grup de WhatsApp:
https://chat.whatsapp.com/CQBUfNO831n4G1aFefOAUn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *