ANAR a PASSEJAR

ANAR a PASSEJAR

Aquest petit menhir que assenyala alguna mena d’antiga partió es troba a mitja horeta del barri, en un punt elevat i obert del bosc. S’hi arriba pel “camí dels llops” (intersecció Orellana/Camperol). El camí és ample i planer i molts veïns el gaudeixen.Aquest petit menhir que assenyala alguna mena d’antiga partió es troba a mitja horeta del barri, en un punt elevat i obert del bosc. S’hi arriba pel “camí dels llops” (intersecció Orellana/Camperol). El camí és ample i planer i molts veïns el gaudeixen.Aquest petit menhir que assenyala alguna mena d’antiga partió es troba a mitja horeta del barri, en un punt elevat i obert del bosc. S’hi arriba pel “camí dels llops” (intersecció Orellana/Camperol). El camí és ample i planer i molts veïns el gaudeixen.Aquest petit menhir que assenyala alguna mena d’antiga partió es troba a mitja horeta del barri, en un punt elevat i obert del bosc. S’hi arriba pel “camí dels llops” (intersecció Orellana/Camperol). El camí és ample i planer i molts veïns el gaudeixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *