Els llibres troben un nou refugi al Canadà Parc

Els llibres troben un nou refugi al Canadà Parc

Una iniciativa de l’Associació per fomentar l’intercanvi de llibres entre veïnes i veïns.

De ben segur que si darrerament heu passat per la zona de La Rotllana, l’espai que hi ha a l’entrada de la urbanització entre l’àrea de descans de la parada de l’autobús i el Punt Verd del carrer Rovelló, haureu vist un nou i peculiar equipament que crida l’atenció. Es tracta d’una caseta refugi de color blau que ha instal·lat l’Ajuntament per a l’intercanvi de llibres en resposta a una idea formulada fa temps per l’Associació.  

Des de la AAVV. ja l’hem proveït d’uns quants i variats títols i fins i tot, hi ha qui la “moblat” per a que les històries si trobin més a gust mentre esperen ser triades per altres mans i rebre noves companyies.

La caseta d’intercanvi de llibres

Esperem que entre totes i tots en fem un bon ús i conservació i que aquesta nova instal·lació esdevingui una bona manera de fomentar la lectura, l’intercanvi i doni nova vida als llibres que tenim oblidats per casa com ja fèiem des de fa temps amb la “nevera” de llibres que tenim instal·lada a la seu de l’Associació.

Per moltes i bones lectures més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *