Comencen les actuacions per fer realitat el “Passeig dels Llacs”

Comencen les actuacions per fer realitat el “Passeig dels Llacs”

Unes obres llargament demanades que faran realitat un espai de lleure i passeig per al nostre barri.

Finalment veiem amb satisfacció com aquesta setmana s’han iniciat els treballs per arreglar i convertir en un espai accessible i de lleure per al barri la zona compresa entre els carrers Pebràs, Xampinyó, sortida d’emergència i Llenega blanca, l’anomenat “Passeig dels llacs”.

Mapa de la zona on s’ubicarà el Passeig dels Llacs i els demés equipaments

I és que als anys 80, quan va començar-se a urbanitzar el Canadà Parc, en aquest espai s’hi van fer tres petits embassaments que recollien l’aigua de la riera durant l’any per combatre la sequera d’estiu. Més endavant, i amb la connexió a la xarxa d’aigües convencional, els problemes de subministrament van desaparèixer i l’espai va anar quedant en desús i en estat d’abandó.

Imatge antiga dels “llacs”

Fa temps que des de l’Associació creiem que era una llàstima no treure profit d’aquesta zona i demanàvem repetidament a l’Ajuntament que s’arreglés. La idea era fer-hi un camí, un passeig, que permetés anar a la parada del bus evitant els carrers. Finalment el consistori va accedir a tirar endavant el projecte i, a més a més, dels camins, ens van dir que anul•larien un dels “llacs” per fer una explanada de descans. Així mateix, i com que els gossos s’han de portar lligats per els camins que envolten el barri, vam demanar un espai on poguessin jugar i córrer deslligats i sembla ser que, en aquest mateix projecte, es farà un parc caní a l’explanada del costat de la sortida d’emergència.

Confiem que la coincidència en el calendari de l’inici de les obres amb les eleccions municipals que ja són a la cantonada sigui una simple coincidència i que, un cop fet, qui sigui que acabi fent-se càrrec del govern municipal, també tingui cura en mantenir-lo en un bon estat de conservació.

De moment, celebrem-ho!!

1 comentari

comments user
Nuria Abadias

En sembla perfecte,i una maravella, a veure si som tan Humans amb els animals i els seus espais i civics per poguer gaudì de tot net i pulit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *