El Carter Reial visita el Canadà Parc

El Carter Reial visita el Canadà Parc

Aquest dilluns hem rebut amb tots els honors el Carter Reial de ses Majestats els Reis d’Orient que ha vingut al Canadà Parc a recollir les nostres preuades cartes.

La mainada del barri ha pogut lliurar-li en mà els valuosos missatges que ell mateix s’ha encarregat de recollir amb molta cura perquè no es perdin ni es facin malbé. Així mateix, s’ha interessat per com els hi han anat les coses aquest any i si han fet bondat.

Des de l’Associació hem aprofitat per saludar-lo personalment i interessar-nos per la seva tasca. Ens ha dit que està molt content de tornar de nou a casa nostra però que ara mateix va molt atrafegat amb tota la feinada que li queda per fer fins a la matinada de divendres. També li hem demanat diverses coses per al barri, que es desbloquegi d’una vegada la situació del la zona social i esportiva de l’entrada de la urbanització i que l’Ajuntament escolti més les nostres peticions. Ens ha assegurat que ho transmetrà així mateix als seus caps i que no patim, que hi faran el que podran.

Un cop recollides totes les cartes i peticions, s’ha disculpat per no poder atendre’ns més i ha enfilat, corre-cuita, carretera enllà per atendre a les criatures d’altres contrades de la rodalia.

Et desitgem tota la sort carter reial i que a tots, petits i grans, els reis ens deixin un bon grapat de sorpreses i alegries aquest proper divendres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *