La Fira de Nadal

La Fira de Nadal

Encara que una mica remullada, la Fira va donar de nou, la benvinguda a les Festes de Nadal del Canadà Parc.

Malgrat el fred i el xim-xim de dissabte al matí, vam poder realitzar la tradicional Fira de Nadal. Realment, l’ambient era hivernal, però la bona companyonia va donar l’escalf necessari per poder tirar-la endavant.

Els primers protagonistes de la jornada varen ser els més menuts que, amb la seva empenta i il·lusió i ajudats per uns mapes especials, varen saber trobar, amagats entre els arbres, els tions que els acompanyaran aquest Nadal. Per sorpresa seva, en molts casos es tractava del mateix de l’any passat. Sembla ser que estaven tant agraïts pel tracte rebut el Nadal anterior que havien decidit tornar de nou a les seves cases a passar aquestes festes. Ara toca doncs, alimentar-los molt bé aquests dies que queden fins a la nit de Nadal perquè us facin les millors i més boniques cagadetes!! I no només hi va haver sorpreses pels més petits, doncs també va aparèixer un tió per a l’Associació!! Benvingut company!

Els més menuts van descobrir els tions que els acompanyaran aquestes festes

En paral·lel va seguir-se desenvolupant la Fira que, entre núvols, boira i degoteig d’aigua, va tenir un altre moment destacat en el sorteig de la panera de Nadal. Unes mans innocentíssimes varen decidir, al tercer intent, la guanyadora que va recollir molt contenta la carregada cistella de productes i obsequis de l’Associació de Veïns del Canadà Parc.

Malgrat que el temps va deslluir una mica la jornada, des de l’Associació estem contentes d’haver pogut seguir mantenint aquesta entranyable festa i sobretot volem agrair molt sincerament als i les valentes veïnes que, tot i el mal temps, es van acostar a les paradetes, als nois i noies de l’escola Trentapasses de Vilalba que van muntar una fantàstica parada de ponsèties i guarniments de Nadal, a en Pep de la carnisseria Cal Pep de Vilalba per la seva col·laboració en la panera que es va sortejar i a la resta de veïnes que varen posar paradetes i a les que van venir a col·laborar i a donar un cop de mà per que tot pogués rutllar.

Moltes, moltes gràcies a tots i totes!


Des de l’Associació volem aprofitar per desitjar-vos unes molt bones festes i que tingueu un 2023 ple d’alegries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *