Aconseguiu l’extraordinari calendari perpetu del Canadà Parc

Aconseguiu l’extraordinari calendari perpetu del Canadà Parc

El calendari dels tocats del bolet

Ens complau molt presentar-vos una sorpresa molt especial. Es tracta d’un calendari perpetu que hem editat a partir dels noms dels carrers del nostre barri. Un conjunt de 24 il·lustracions de gran qualitat de les espècies de bolets que conformen el nostre nomenclàtor particular realitzades pel gran il·lustrador naturalista Toni Llobet. Però no és només això, ja que a més a més inclou les explicacions tècniques i científiques de cadascun d’ells, extretes de la Guia dels Bolets dels Països Catalans d’en Ramon Pascual. Així doncs hi trobareu reflectit el seu nom científic, on i en quina època els podem trobar, si és tòxic o no, quin ús se’n pot fer, etc. Un calendari doncs que és molt més que un calendari, una veritable guia dels principals bolets de casa nostra presentat d’una manera amena i atractiva. I per si no en fos prou, a la darrera pàgina si representa el mapa dels carrers del Canadà Parc amb la correspondència amb els noms dels bolets que apareixen al calendari.

Un Calendari per a tota la vida

I és que aquest calendari és tan especial i únic que no us servirà per un sol any sinó per sempre més, ja que els dies estan disposat sense marcar les setmanes, d’aquesta manera, en ell hi podreu apuntar aquelles dates que celebreu cada any, aniversaris, sants, celebracions familiars, etc.

Un regal perfecte

Així és, un obsequi ideal i que de ben segur agradarà a tothom a qui li regaleu. Ara que s’acosten dates en que cal tenir present a tants familiars i amics us facilitem aquesta proposta per quedar de meravella amb tots ells i a molt bon preu, per tan sols 10€ la unitat per a tots els socis de l’Associació de Veïns; i pels que encara no en sou a partir de 15€ si us en quedeu un, 12;50€ si n’agafeu dos i 10€ si en voleu tres o més.  

On el podeu adquirir

Aquests calendaris els trobareu a la caseta de l’Associació cada diumenge d’onze a una del migdia. També aquest proper dissabte 19, coincidint amb la passejada que organitza el parc Natural del Montnegre i el Corredor al Canadà Parc, i com sempre també podeu reservar-ne al mail i al telèfon de l’Associació.


Afanyeu-vos o us en quedareu sense!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *