Per fi hem pogut tornar a celebrar la nostra Festa Major!

Per fi hem pogut tornar a celebrar la nostra Festa Major!

Estem molt cansats i alhora molt contents. Tot l’esforç paga la pena només per veure amb quanta il·lusió us heu retrobat els veïns.

Ens engresca que la carpa hagi quedat plena a cada àpat i que les nits se’ns hagin fet curtes de tant com ens hem divertit.

Aquesta Festa Major ha estat possible gràcies a tots vosaltres, per això el nostre llistat d’agraïments és força llarg.

Gràcies als “canadencs sènior” que hi sou sempre i us apunteu a tot el que us demanem.

Sou molts els que, més enllà de pagar una quota, ens ajudeu activament en tota mena de tasques: cuinant, recollint fotografies, supervisant activitats,… Gràcies!

Mereix menció especial en Pere Vera que és molt més que un col·laborador, ens aconsella, ens dirigeix i treballa incansablement més hores que tots nosaltres. Moltes gràcies Pere!

Gràcies a totes les famílies, que associades o no, heu trobat temps per participar a la Festa. Qualsevol cop de mà que ens heu donat, per petit que us sembli, ens facilita molt les coses. Gràcies!

Gràcies també a joves i adolescents, ens heu ajudat quan ha fet falta i us heu comportat d’una manera exemplar respectant totes les instal·lacions. Heu demostrat que es pot confiar plenament en vosaltres i tenim moltes ganes de crear un “espai jove” que pugueu autogestionar. N’anirem parlant. Gràcies!

Gràcies a tota la quitxalla, ompliu la Festa de colors i rialles que ens carreguen d’energia i ens recorden que treballem per a que gaudiu ben aviat d’un barri millor. Gràcies!

Ajuntament, proveïdors i comerços col·laboradors també han estat indispensables però permeteu-nos acabar donant les gràcies a la Junta que ens va precedir per haver-se implicat en aquesta Festa tant o més que en totes les anteriors. Gràcies per continuar al peu del canó.

I ara sí acabo, com a actual presidenta, donant les gràcies a tota la Junta vigent. Orgullosa de formar part d’aquest equipàs, descanseu una mica i al Setembre ens hi tornem a posar.

Bon estiu a tothom!


Marian Cardona
Presidenta de l’Associació de Veïns del Canadà Parc

6comentaris

comments user
Dani Alcobas

Molt bona feina a tots, gran festa major. A veure si de cara a l’any vinent engresquem a la gent jove perquè sigui part activa i organitzativa!!!!

Gràcies per haver vingut!!!

    comments user
    admin

    Moltes gràcies pel vostre suport que ho ha fet possible.
    Seguim!

comments user
Xavier Blanquer Monrabà

Moltes gràcies a tots/totes per fer possible un any més la Festa del Barri amb més habitants de Vallgorguina, muntar una festa com aquesta implica moltes hores de feina,

    comments user
    admin

    Moltes gràcies pel vostre suport que ho ha fet possible.
    Seguim!

comments user
Maria

Molt contenta i agraïda d’haver gaudit de vosaltres. Per motius de feina, no vaig poder estar a tots els esdeveniments. La feina que heu fet a tingut la seva recompensa. Moltíssimes gràcies.

Salutacions!

    comments user
    admin

    Moltes gràcies pel vostre suport que ho ha fet possible.
    Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *