Ja és en marxa la Festa Major d’enguany!

Ja és en marxa la Festa Major d’enguany!

Doncs sí veïnes i veïns, encara sense acabar de recuperar-nos de la revetlla de Sant Joan i ja ens hem posat tota la Junta a treballar a tota màquina per organitzar de nou una gran Festa Major després del parèntesi forçat de dos anys. Serà els propers dies 29, 30 i 31 de juliol.

Ens fa molta il·lusió tornar-vos a convocar en uns dies de festa tan especials i desitjats i procurarem, malgrat els recursos són limitats, de fer una festa on hi càpiga i ens hi divertim tots i totes. Hi haurà àpats, música, jocs infantils, rifes, esports, premis… En breu esperem poder-vos presentar ja el programa tancat i obrir la venda de reserves.

Vinga veïnat!! Apunteu-vos!! Us esperem a tots a la Festa Major del 2022!!!

2comentaris

comments user
Carles

Hola :
S’ha de treure entrada per la festa major de Canadà Park?
En el cas del karaoke, i pot anar thotom?
Gracies

    comments user
    admin

    Bon dia Carles. Només cal treure tiquet per als sopars dels dies 29 i 30, totes les altres activitats són lliures. Esperem doncs, veure’t al karaoke i si ho vols, a la resta d’activitats programades. Recorda que pots també fer-te soci de l’Associació i d’aquesta manera ajudar a que es puguin seguir fent activitats i tasques durant la resta de l’any per a totes les veïnes i veïns. Ens veiem a la Festa Major!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *