ELS 10 PUNTS DE 2021

ELS 10 PUNTS DE 2021

SOLICITA:

Que es tinguin en compte les diferents propostes i solucions que els membres de la nostra associació ens han fet arribar i tot seguit us fem saber:

Ecombraries.

Més vigilància i sancions als infractors.

Més senyalització, ben visible, indicant els dies que es poden deixar voluminosos.

Que es compleixin les recollides anunciades fins que es pugui implantar la recollida domiciliària prèviament concertada per telèfon.

Voreres i carrers.

Que s’informi els veïns, d’una manera clara, sobre l’actuació prevista en els seus carrers i voreres (Com? Quan? On? Potser amb un plànol senyalant els punts previstos al barri)

Neteja de terrenys i rieres.

Es demana un pla amb major freqüència (anual com les parcel.les privades) en la neteja de franja perimetral i zones verdes interiors, tant per prevenció d’incendis com per ajudar a disminuir la presencia de senglars. En un bosc més net entraran ocasionalment però no s’hi establiran  ni l’utilitzaran de refugi.

Servei de correus.

Que es segueixi pressionant fins que es normalitzi la situación i se’ns informi dels acords assolits.

Que es demani a l’empresa Correos que, per compensar la manca de servei, ofereixi  de franc apartats de correus als veïns que ho necessitin.

Talls d’aigua.

Que es demani a Agbar que millori la precisió dels cartells informatius de talls previstos i que comuniquin els imprevistos (averies) àgilment indicant zona afectada i previsió de restabliment el més acurada posible.

Seguretat i camins d’emergència.

Si el funcionament i resultats de la càmera de l’entrada són tan satisfactoris, per què no se’n posen més?

Molts veïns creuen que en caldrien almenys als camins principals:

Final LLanega Blanca (camí a Baronia i Dolmen)

Confluència Orellana-Camperol ( popularment conegut com a Camí del Llop)

Carrer Sureny (sortida cap al dipòsit i Parc Natural del Montnegre i Corredor)

Control de velocitat, bandes reductores i carrers de doble sentit.

Que es tingui en compte els veïns que han detectat la necessitat que s’instal.lin les següents bandes reductores o ressalts:

Fredolic (aprox nº 18) i

Moixernó (aprox nº 50)

Pinetell (tram baixada final)

Que s’estudii com reforçar els límits de cada sentit de circulació a l’encreuament de Rotllana, Llanega Blanca, Pebràs i Fredolic.

Control d’activitats al barri.

Que s’informi sobre les tasques adjudicades als Vigilants Municipals, fins on arriben

les seves atribucions?

Control de la plaga del senglar.

Ja comentat al punt de neteja de terrenys i rieres: cal netejar les zones verdes i perímetre anualment pq com diu la circular:”un creixement desmesurat de vegetació incrementa la problemàtica”.

Canviar el sistema d’alimentació de les colònies de gats ferals per treure el pinso de l’abast dels senglars, amb gàbies com a la parada del bus o en punts elevats com va sugerir el Cap dels Agents Rurals.

Cablejat fluix i penjant.

Si, com dieu, “la companyia sap que ha de retirar el cablejat” que se la pressioni per fer-ho i que s’informi els veïns del resultat de la gestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *