REUNIÓ AMB les REGIDORES de BARRI i l’ALCALDE

REUNIÓ AMB les REGIDORES de BARRI i l’ALCALDE

UNA BONA NOTÍCIA: Al Vallès Oriental, des de fa dos mesos, els jutges autoritzen el desallotjament de cases ocupades (si no hi ha menors) si el propietari denuncia l’ocupació.

Sobre el mal servei d’ENDESA, tot i que ja ha millorat molt, diu l’alcalde que encara s’hi està treballant.

Respecte al tema de barri que té més importància (la recuperació de la zona esportiva) ens vàrem fer explicar què  volia dir la “cessió anticipada” que s’havia anunciat fa un parell de mesos: Es tracta de guanyar una mica de temps perquè el banc no té cap pressa a formalitzar la permuta acordada. Nosaltres vam demanar si es podia revisar la distribució de l’espai que correspon a l’ajuntament (al barri) a fi de que ens quedés un espai compacte i ben ubicat. Es mirarà.

En relació a la construcció de voreres i al projecte de la zona de Els Llacs, que tant “proper” havia de ser en la darrera trobada del mes de setembre, se’ns va informar que segurament seria d’aquí a cinc mesos.

Convertir el carrer Pebràs en sentit únic, no es creu convenient per la gran volta que haurien de fer els veïns en haver de sortir per Moixernó, Fredolic i Pinetell. Feia mig any que havíem demanat que s’estudiés.

L’alcalde s’ha compromès a clarificar els dubtes sobre el ban de neteja de parcel·les, que ha portat molta confusió. Estarem al cas de les noves explicacions. Es poden agafar les brancades que queden al bosc després d’haver-se fet les neteges perimetrals. El propietari no està obligat a recollir-les i moltes vegades opten per deixar-les al lloc per l’alt cost que té endur-se-les. I perquè sembla ser que no representen un gran perill d’incendis

Sobre el tema del mal servei de CORREUS, les converses de l’alcalde amb la direcció de l’oficina de Sant Celoni no serviran de res perquè, expressat des de la mateixa direcció, tot depèn d’un tema laboral: la baixa de la cartera que normalment s’ocupa del nostra barri acaba el 10 de maig.  QUINA BARRA.

L’Ajuntament senyalitzarà la sortida d’emergència del carrer Vilaba, cap a la Baronia, que ara no ho està. Sobre el manteniment del camí de vianants que surt de Pinetell/Rossinyol, s’ha d’estudiar…       26/04/2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *