LA GÀBIA de la PARADA del BUS

LA GÀBIA de la PARADA del BUS

L’Ajuntamet s’ha posat les piles en el control de les colònies de gats ferals. Ha autoritzat mitja dotzena de voluntaris que elaboren un cens, els posen menjar regularment i els agafen per esterilitzar-los.  La gàbia qe hi ha a la parada del bus és un model que s’està experimentant per dur a terme aquesta tasca d’una manera endreçada.

Si els veïns veiem algú que està manipulant aquests punts de control, podem demanar-los l’autorització de l’Ajuntament per saber si es tracta de voluntaris responsables que fan bé la seva feina o simplement és gent que actúa pel seu compte embrutant l’entorn o alimentant senglars. En Pere, molt conegut al barri, està entre aquests voluntaris  sota la guia dels tècnics municipals.

1 comentari

comments user
Pep Pujol Vilamala

En aquesta notícia publicada hi ha dades que no són certes. “Les piles” ja estaven posades perquè des de la regidoria de Medi Ambient es segueix treballant en la línia que venia fent, encertadament, l’anterior regidor. Per això no “s’ha autoritzat mitja dotzena” de voluntàries ja que fa temps que duen aquesta tasca. Si l’objectiu és informar, rigor si us plau. Sincerament, no entenc aquest tipus d’article… o potser sí… 🧐

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *