PUBLICAT a EL NOU 9

PUBLICAT a EL NOU 9

Meritxell Sanchez Jounou ha elaborat un treball dins el seu curs de primer d’ESO de l’Institut Giola de Llinars.  Es tractava de buscar una noticia publicada que també s’hagués viscut ella personalment, i la Meritxell va triar la noticia de l’increment de senglars vora de llocs habitats perquè ella mateixa en veu tot sovint furgant escombraries i  escolta de nit la seva remor al torrent de vora casa seva, a Canadà Parc.

A part de la seva experiència personal també s’ha hagut de documentar amb dades de caire general. El periòdic El Nou 9 valora aquestes aproximacions juvenils al gènere periodístic  i ha publicat la noticia de la nostra veïna el 31 de gener de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *