LES DESTROSSES del TEMPORAL

LES DESTROSSES del TEMPORAL

Esperem que l’Ajuntament hagi visitat i hagi pres nota de les destrosses que cal reparar. Però sobre el que voliem cridar l’atenció és sobre l’esboranc de l’Ou de Reig. Un forat que ja varem comunicar a l’Ajuntament el dia 30 d’octubre i que, en no rebre resposta, vam tornar a comunicar el dia 8 de desembre. CAP RESPOSTA. Creiem que no cal insistir en la necessitat d’actuar rapidament sobre aquests desperfectes. Com més dies passen sense reparació més perill hi ha de complicacions i deteriorament.

Animem als veïns a comunicar a l’Associació aquest tipus d’incidències: l’Associació farà els tràmits i esperem que s’acostumin a donar respostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *