NOVA TAXA PEL 2020

NOVA TAXA PEL 2020

Serà un impost per fer front a la neteja/manteniment del perímetre de la urbanització i de les zones verdes. Per aquesta despesa ja es compta amb la subvenció de la Diputació. Encara no es coneix l’import, que serà variable. De moment “es crea la comissió d’estudi per redactar l’ordanança”.

Mantenir el perímetre net de brolla 25 metres és una prevenció necessària per evitar incendis.  La taxa no serà la mateixa per totes les urbanitzacions del municipi perquè la situació de cadascuna és diferent. A Canadà Parc caldrà fer només manteniment.

A part d’aquest futur nou impost, sobre el manteniment de zones verdes l’Associació va demanar la neteja del paratge del Els Llacs per aquest mateix any. Encara no tenim resposta.

L’Ordenança està oberta a consulta pública. Per consultar-la, cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *