EL NOI dels GATS

EL NOI dels GATS

El noi dels gats és tot un personatge. No pot suportar que es maltractin i es matin els animals i projecta tota la seva vida en alimentar-los. “No hem vingut a aquest món només per fer número”, diu. Aquest sant Francesc actual va amb una furgoneta blanca i visita el nostre barri dedicant-se a deixar pinso pels racons que freqüenten els gats. I també deixa blat de moro pels senglars. Sí, sí: pels senglars. Diu que tots tenim dret a la vida. El noi ve de lluny i, segons ell mateix explica, té organitzada una xarxa de cèl·lules actives, des de Cervera fins a Sils, de persones que també distribueixen pinso per les urbanitzacions. Naturalment està en contra de la cacera però no sap com deu significar una ajuda pels caçadors aquesta tasca d’anar col·locant esquers. I a nosaltres, els veïns, no ens convé gens.

Si el veus pel barri, avisa’ns. Envia whatsapp al 651 726 660

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *