EL NOI dels GATS

EL NOI dels GATS

El noi dels gats és tot un personatge. No pot suportar que es maltractin i es matin els animals i projecta tota la seva vida en alimentar-los. “No hem vingut a aquest món només per fer número”, diu. Aquest sant Francesc actual va amb una furgoneta blanca i visita el nostre barri dedicant-se a deixar pinso pels racons que freqüenten els gats. I també deixa blat de moro pels senglars. Sí, sí: pels senglars. Diu que tots tenim dret a la vida. El noi ve de lluny i, segons ell mateix explica, té organitzada una xarxa de cèl·lules actives, des de Cervera fins a Sils, de persones que també distribueixen pinso per les urbanitzacions. Naturalment està en contra de la cacera però no sap com deu significar una ajuda pels caçadors aquesta tasca d’anar col·locant esquers. I a nosaltres, els veïns, no ens convé gens.

Si el veus pel barri, avisa’ns. Envia whatsapp al 651 726 660

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.